Thursday, February 16, 2006

Dün geceden beri

Bir uyku, bir bezginlik hali içindeyim. Dün o kadar yorgundum ki gittim, kütüphanenin koltuklarından birinin üzerinde uyudum saat 6 buçuk gibi. Öyle bir kendimden geçmişim ki uyandığımda saat 8 olmuştu, bir an uyanır uyanmaz nerede olduğumu, saatin kaç olduğunu algılayamadım. İnsan kendini gerçekten garip hissediyor böyle durumlarda.

Uyandığımda bayağı bir tazelenmiş hissediyordum kendimi, saat 12 buçuğa kadar ders çalıştık Anisa'yla, Vuelvo al Sur'u dinleyerek Arapça hikayeyi okudum, çok huzurlu bir akşamdı.

Bu sabah bir türlü uyanamayıp saat 11e kadar uyudum. Bütün gün hava inanılmaz karanlık ve yağmurlu olduğundan enerji seviyem sürünür durumda bezgin ve bıkkın bir durumda dolandım bütün gün. Canım gerçekten hiç bir şey yapmak istemiyor, zaman asnki ellerimin arasından kayıyor gibi, o kadar çok şey yapmam gerek aslında ama bütün gün nasıl geçti, zaman nereye gitti bilmiyorum.

Durup hiç bir şey yapmadan bir iki dakika otursam iyi olur herhalde. Hiç olmazsa neler yapacağımı kafamda kesinleştiririm.

Gecenin içine doğru yolculuğa devam...

2 comments:

  1. stars shining bright above you
    night breezes seem to whisper I love you...

    bir turlu toparlanamadim ben de. onumde biriken yuzlerce sayfa, bir anlamsizlik ve bir telas kol kola.
    netflix'in bi versiyonunu burada da oturmaya calisiyorlar ama turkiye icin epeyce tuzlu- ayda 30ytl!
    buyusek, kendi evimiz olsa, para da kazansak hatta..

    ReplyDelete
  2. Querida Calı,

    Seni seviyorum! :)

    ReplyDelete