Thursday, March 22, 2012

Bir işaret


Kütüphanede ortalıkta duran dergilerden birini açtığımda çıkan sayfada şu yukarıdaki fotoğrafı gördükten sonra,

Aynı gece çok istediğim ve alanımda önemli bir konferanstaki panele seçilen iki makaleden birisinin benimki olduğunu öğrenmek!

Tesadüf olabilir mi?? Belki de tesadüf diye bir şey yoktur hayatta.. Ve işaretlerle doludur dünya, bakmasını bilene..

Mayıs'ta Toronto yolları göründü bana! Aynı ay içinde iki konferans sunumu, sonraki ay da Washington D.Cde başka bir konferans.. Çok heyecanlıyım. Aklımda makale fikirleri ve taslakları uçuşuyor! Özellikle kahve içtikten sonra 'overdrive'a giriyor beynim. O kadar çok fikir üşüşüyor ki aklıma aynı anda. İnanılmaz. Sürekli not alıyorum.

Ben mesleğimi çok seviyorum, söylemiş miydim ? :)

5 comments:

  1. Oooo cok tebrikler. Cok tebrikleeeeeer. Cok sevindim. mayis'ta Toronto guzel olur. Hadi sana Allah akil fikir acikligi versin madem.

    ReplyDelete
  2. Yuzumde bir gulumsemeyle okudum =) Ben de -daha son yeterliligini gecmemis biri olarak- tezimle ilgili notlar alinca saga sola sevindirik oluyorum. Guzel sunumlar, guzel feedbackler, guzel networkler olsun!

    ReplyDelete
  3. Tebrikler Moonie. Nice basarili konferanslara, panellere!!!

    ReplyDelete
  4. Basarilarinin devamini dilerim Esra'cigim. Basarili bir akademisyen olacagindan hic suphem yok, daha nice guzel haberler almani dilerim. Bu meslegi basariyla yapabilmek icin sevmen gerek, o da sende var ;)

    ReplyDelete
  5. Herkese cok tesekkurler! :)

    ReplyDelete