Thursday, September 25, 2008

Gezmek istiyorum dünyayı!


İçimde çılgıncasına bir gezme isteğiyle yanıp tutuşuyorum! Dünya üzerinde o kadar çok gitmek istediğim yer var ki.. Uzak diyarlar, kültürler, insanlar beni çağırıyor sanki. Sevdiğim 'haydi kalk yarın gidelim' dese hemen küçücük bir bavul toplayıp alıp başımı gidebilirim :)

Şu anda gitmeyi ve gezmeyi en çok istediğim ülkeler, önem sırasına göre:

- Japonya
- İran
- Çin
- Peru
- İrlanda
- Rusya

Bir de, itiraf ediyorum, şu adamı çok ama çok kıskanıyorum!



Biz de bulabilsek şöyle bir sponsor, gezebilsek her yeri. Gezmek istiyorum dünyayı!


5 comments:

  1. ben gezmesem de olur :) heryeri nette görüyorum ya,gidince de aa bunu zaten görmüştüm diyorum.
    ama sen madem çok istiyosun,bu gece dua edelim sana ii bi sponsor çıksın ::))

    ReplyDelete
  2. Merhaba Delfina, gercekten mi, benim icin internette gormekle kendi gozumle gormek ve gezmek cok farkli mesela. O yuzden dualarin icin cok tesekkurler :)

    ReplyDelete
  3. Ben dee be deee. Bu arada travel channel in $3,000 a egitimleri var. haberin olsun. Beraber gidip, ogrenip bir program yapabiliriz. Benim idolum ise Travel Channel'in SamanthaBrown'u. Kadin Best Spa's in the world u yapip sunup, bitirmistir beni.

    ReplyDelete
  4. Pratik Annecim, bilmiyodum valla Travel Channel'in programlarini, ogrendigim iyi oldu. Bi gun aliriz basimizi gideriz belli mi olur :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous6:06 AM

    merhabalar ben mexicoyı mayaların yerleşim yerlerini çok merak ediyorum orda pek çok maya kökenli arkadaşım var ve onların köyleri benimle mexicoya gelmek isteyen bir sponsor arıyorum. emin olunki orada çok eglenecegiz

    ReplyDelete