Tuesday, October 28, 2008

Blogger geri döndü!


Sanırım artık çoğu blog yazarının haberi vardır ama buradan da ilan edeyim dedim. Kara bir leke gibi üzerimizde duran sansür yasağı kalktı artık, yazdıklarımız Türkiye'den de okunabilecek.

Şu anda: Kütüphanedeyim, bir kaç saat daha okuma yapıp eve döneceğim. Okumam gereken 700 küsur ders kitabının yanısıra aslında asıl yapmak istediğim şey eve koşturup komodinimin üstünde duran Masumiyet Müzesi'ni kapıp koltuğa yayılıp saatlerce okumak. Henüz 150. sayfalarda filanım ama inanılmaz derecede sardı beni bu kitap.

Akşamları yatağa uyurum diye gidip saatlerce başım yastığa dayalı kitap okumanın da keyfi başka hiç bir şeyde yok!

2 comments:

  1. Blogger yasagi simdilik kalkti, ama geri donmesi an meselesi gibi duruyor. Dusunsene wordpress'in, youtube'un, imeem'in ve binlerce sitenin kapandigi bir ulkeden geliyoruz. Cin ve Iran ile yarisacagiz yakinda. Neyse sinirliyim iste TC'ye...

    Herkes masumiyet muzesinden bahsediyor, ben de merak ettim simdi. Insanin aklini basindan alacak kitap kolay bulunmuyor.

    Zevkli okumalar sana...

    ReplyDelete
  2. Nurvenur, evet katiliyorum. Gercekten cok buyuk bir ayip bu yapilanlar. Ben de blogger yasagi kalkmasina ragmen halan kapali olan onlarca site oldugu icin tepkiliyim.

    Masumiyet Muzesi'ni tavsiye ederim, gercekten surukleyici bir kitap!

    Sevgiler

    Moonie

    ReplyDelete