Friday, March 20, 2009

5. gün raporu ve SIMIT!

Bugün itibariyle 3 yazılı sınavımı da bitirmiş bulunuyorum. Şimdi sadece 3 Nisan'daki sözlü var. O da bittiğinde kuşlar gibi özgür ve hafif hissedeceğim herhalde :) Çok şükür Modern Arap Edebiyatı Sınavım ve Osmanlıca makale okuma sınavlarım da iyi geçti. Artık sonuçlarını bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla. İnşallah sınavlarımı geçerim de bu emeklerimin sonucunu görüp rahatlarım!

Gerçekten omuzlarımın üzerindeki ağır yükün büyük bir kısmı kalkmış durumda şu anda. Bayağı rahatladım, en azından şimdi sadece bir tek sınava odaklanabileceğim. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkürler blog dostlarım.

Cuma akşamı, sınavlarım (en azından yazılılar) bitmiş, ve sanırım bir haftada üç sınav alarak en azından bu haftasonu biraz dinlenmeyi hakettim ben artık..



Ayrıca bugün Türkiye'den bavulun içinde simit geldi bize! Yarın sabah çayımdan bir yudum alıp çıtır çıtır simidi ısıracak olmanın mutluluğu var üzerimde. Amerika'da bulunamayan başlıca Türk tadlarından biri, hatta benim en çok özlediğim şey simit çünkü.

O simidi ısırınca ve Rize çayımdan bir yudum alınca sanki İstanbul'u bir nebze içimde hissedeceğim. Burnumun direği sızlayacak belki ama mutlu da olacağım.

Sadece bir simitin beni nasıl bu kadar mutlu edebildiğini de ancak benim gibi gurbette olanlar anlar ;)





Fotoğraf

6 comments:

  1. benim icinde ye o simiti nasil ozledim bilsen bu yaziyi okurken sankim kokusu geldi burnuma...

    ReplyDelete
  2. Sevindim iyi gecmesine:) Artik yari doktor sayabiliriz seni.

    Sinavlarinin bahar oncesi bitmesi de iyi olmus, baharin tadini daha rahat cikarirsin artik.

    ReplyDelete
  3. sevgili çalışkan moonie,tebrikler öyleyse sana.inanıyorum ki sonuçların da çok güzel olacak ve çektiğin sıkıntılara değecek.sözlü sınavını da bir çırpıda bitireceksin...

    kahvaltın umarım buram buram istanbul kokulu geçmiştir,uzaktasın ama mutlusun.önemli olan bu...

    sevgiler sana...

    ReplyDelete
  4. Biz de, biz de :) Cocuklar bile simit yedi :)

    ReplyDelete
  5. Merhaba Selene,

    Keske sana da simit gonderebilseydim buradan :( Senin icin de yedim merak etme hic.

    Nurvenur,

    Destegin icin cok tesekkurler kader arkadasim :) Gercekten cok iyi oldue evet, umarim su son sinavi da atlatirim; baharin tadini cikarmayi dort gozle bekliyorum!

    Delfina cok cok tesekkur ederim:) Evet kahvaltim aynen dedigin gibi gecti ve cok guzeldi. Ben de sana cok sevgiler gonderiyorum!

    Pratik Anne,
    Afiyet olsun size ve kuzulara :-)

    ReplyDelete
  6. ah ah bugun bizde bir arkadasımla ta avrupanın içlerinde buyuk bir sehrin yakınlarındaki kucuk bir kasabanın kucucuk bir kafesinde bu cıtır simit muhabbetiyle kendimizden gectik. simdi tum hasret cekenler elimizde simitlerle ada vapuruna binsek ne güzel olurdu. ancak uzaklardayken anlasılır o 3 kurusluk sokak simidinin altın degeri :D sevgiler

    ReplyDelete