Saturday, August 29, 2009

Blog'umda bir kaç değişiklik

Belki farketmişsinizdir, Gece Yolculuğu'nun 4. yaşı şerefine blogumun görünümünde ufak bir kaç değişiklik yaptım. Sayfa daha geniş olarak görünüyor şu anda ve yazıları okumak (bence) daha kolaylaştı böylece. Ama sizin de görüşünüzü merak ettiğim için sayfaya bir anket de koydum, bu sayfanın en altına gidip oradaki ankette yeni tasarımla ilgili ne düşündüğünüzü bildirebilirseniz çok sevineceğim :)

Bir de, 'En çok okunan yazılar' bölümüm yenilendi, bir çok yazı eklendi. Sayfanın sağında bulabilirsiniz, her zamanki gibi.

Sayacımı kaldırdım, artık sayıların benim için çok da bir önemi kalmadı, bir çok iyi okuyucumun olduğunu biliyorum, o da bana yeter zaten!

Şimdilik bu kadar. Çok yakında yeni bir header (başlık resmi) da teşrif edebilir sayfama. İzlemede kalın!

Sevgiler

Moonie

4 comments:

  1. Bence arşiv bölümünü kutu haline alırsan daha hoş olur:) Birde başlık resmi daha geniş olsa daha güzel olur. Eski sayfa düzeni çok güzeldi bence ama bu sayfada güzel işte bende blogumda bu düzeni kullanıyorum eğer çok fotoğraf eklemek istiyorsan paylaştığın konular ile ilgili o zaman çok kullanışlı ama yok bir fotoğraf ekler gerisi yazı dersen o zaman diğer blogda çok kullanışlı :) açıkcası ikiside güzel bence olay sadece başlık resimde bitiyor çerçeveleri belli olmamalı sadece:) Onunda dışında biz her türlü takip ederiz :)
    Sevgiler..

    ReplyDelete
  2. Geniş haliyle gerçekten daha okunaklı olmuş. Ama sidebar biraz fazla uzun kalıyor gibi. Bunun için de arşiv bölümünü kutu haline almak, takip edilenler bölümünü ayrı bir sayfaya almak belki daha iyi olabilir.

    ReplyDelete
  3. Merhaba Padam, cok tesekkurler yorumun icin.. Onerilerin dogrultusunda yandaki sidebar'i epeyi kuculttum sanirim.. Baslik resminin en kisa sure icinde yenisi geliyor zaten :)

    Merhaba mKemal,

    Sidebar konusunda bir cok degisiklik yaptim bugun. Sanirim epeyi kisaldi. Umarim becerebilmisimdir ve guzel olmustur :)

    Sevgiler

    Moonie

    ReplyDelete
  4. Bence cok guzel yapmissin yandaki bosluklari kaldirarak. Cok fazla yer isgal ediyor kesinlikle. Bu hali ile blog daha sade olmus. Bence guzel yani.

    ReplyDelete