Saturday, July 11, 2009

Güzel şeyler

Fotoğraf: Sleeping Bear Dunes, Michigan


Şu sıralar hayatımdaki mutluluk verici şeyler:

1 - Geçtiğimiz haftasonu 1. yılımızı kutlamak için arabayla 4 günlük bir seyahate çıktık. 4 günde arabamızla 2000 kilometreye yakın yol katettik. Bir çok kasaba ve şehir gezdik, hem ormanların, hem de yukarıdaki gibi kum tepelerinin gölle birleştiği enfes güzellikteki yerlerin içinden geçtik. Döndüğümüzde biraz yorulmuştuk ama öylesine güzel bir geziydi ki yorulduğumuza değdi. 1. yıldönümü kutlamamızı hiç unutmayacağız!

2 - Sonunda Türkiye biletlerimizi aldık! Eylül ayının neredeyse tamamını ve Ekim'in ilk haftasını güzel İstanbul'da geçireceğim. Sonunda hasret bitiyor ve Eylül'ü iple çekiyorum. Ne kadar mutluyum anlatamam :)

3 - Kütüphanedeki araştırmalarıma tekrar başladım, tez konusu konusunda kafamda bir kaç fikir oluştu, bir kaç hocayla görüştüm, insanlara e-mailler attım. Türkiye'ye gidince orada da bayağı bir araştırma yapmam gerekcek gibi görünüyor. Bir de yakında kendi deneyimlerimden yola çıkarak blog'umda 'doktora sınavlarıyla nasıl başa çıkılır?' konulu bir rehber yazı yazmayı planlıyorum. Çok yakında! (Kendimi Show TV Haber Bülteni gibi hissettim)

4 - Bu sefer hayatımdan şekeri tamamen çıkarmaya karar verdim. Türkiye'de kuzenimin düğününe katılacağım için doktora sınavları süreci esnasında aldığım 2-3 kilo birden gözüme çok korkunç görünmeye başladı. Her gün en az 45 dakika spor ve 'sıfır tatlı' günlerime geri döndüm. Meyvelerin gücünü yeniden keşfettim!

5
- Az sonra küçük bir kase dolusu en çok sevdiğim meyveden, yani blueberry (yaban mersini) yiyeceğim!

5 comments:

  1. Mutluluklarınız bol olsun.

    ReplyDelete
  2. Merhaba Aysema

    Cok tesekkur ederim!

    Moonie

    ReplyDelete
  3. Merhaba Aysema

    Cok tesekkur ederim!

    Moonie

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:02 AM

    Günleriniz hep böyle mutlu geçsin. Sevinçleriniz bol olsun. Sevgilerimle

    ReplyDelete
  5. Merhaba Kitap Kurdu,

    Ne naziksiniz. cok tesekkur ediyorum!


    Moonie

    ReplyDelete