Monday, July 27, 2009

Buldum, buldum!!!

Benim nasıl bir parfüm delisi olduğumu şu yazımı okuyanlar hatırlayacaklardır. Kesinlikle ben güzel kokuların bağımlısıyım ve her ne kadar elbiselere, ayakkabılara ya da makyaj malzemelerine çok paralar harcamasam da konu parfüm olunca dayanamıyorum. Hayatta en çok sevdiğim şey parfüm alışverişi yapmak. Bu konuda da inanılmaz seçici olduğum için tam istediğim parfümü bulana kadar akla karayı seçiyorum. Kokusunu çok beğendiğim bir parfüm, tenimde çok değişebiliyor ve bazen farklı ve sevmediğim, ağır bir kokuya dönüşebiliyor. Bu yüzden satın alırken çok dikkatli olmak ve o kokuyu mutlaka tende denemek gerekiyor.

Şu ana kadar kullandığım yaz parfümleri sırasıyla Calvin Klein - One Summer, Dolce & Gabbana - Light Blue ve Giorgio Armani - Acqua di Gio idi. Hepsinden inanılmaz memnun kaldım ve hala hepsini çok seviyorum. Ama artık farklı ve yeni bir kokuya geçmek istiyordum, aylardır böyle bir koku arıyor ve bulamıyordum.

İşte bu yüzden Sephora'da onlarca değişik parfümü koklamaktan neredeyse burnum düşmek üzereyken bulduğuma çok sevindim sonunda onu:

İşte budur! Kaç aydır aradığım mükemmel 'yaz parfümü'nü buldum sonunda. Şimdiye kadar kullandığım en güzel kokulardan biri kesinlikle. Chanel Chance Eau Fraiche. Yemyeşil çimenler gibi taze, tertemiz yaz havası gibi berrak, bulut gibi hafif, huzurlu, mutlu bir koku. Artık benim kokum. Çok ama çok mutluyum!! :)

4 comments:

  1. Chanel Chanece'in ben de hastasiyimdiir, yalniz normal Chance biraz daha kis kokusu, ben de yazin sevmiyorum kullanmayi. Hava alanlarin duty free'leri yoklayayim yesil Chance'i denemek icin:)

    ReplyDelete
  2. Nurvenurcum, mutlaka dene derim. Aklinda olsun Amerika'da Sephora'larda var, tabii duty free'lerde de vardir eminim. Sadece sinirli sayida ve sinirli bir zaman icin cikmis ama bu koku, ona uzuldum biraz, o kadar cok sevdim ki cunku :(

    ReplyDelete
  3. Bende tam bir koku hastasıyımdır moonie ve yazını okurken bir baktım resimdeki parfüm şu a çalışma masamın üstündekinin aynısı:) aslında ben nurverun dediği normal olanı arıyordum onu çok beğenmiştim ama o bitmiş şansıma tek şişe yeşil olanı kalmıştı. aldığıma hiç üzülmedim durup durup sıkıyorum:)
    Hoş kokular koklamak ve de hoş kokmak dileğiyle hoşçakal...

    ReplyDelete
  4. Merhaba Isil,

    Aa ne kadar guzel tesaduf, demek ki zevklerimiz ayniymis :) Mis gibi kokunla guzel gunler gecirirsin umarım!

    Sevgiler

    Moonie

    ReplyDelete