Thursday, December 17, 2009

500. yazı!

Merhaba sevgili Gece Yolculuğu okurları

Hep birlikte, 4 senede 500. yazıya ulaşmış bulunmaktayız. Şimdi yazıyor olduğum 500. yazı şerefine yanda da görebileceğiniz üzere profil fotoğrafımı değiştirdim. Yeni profil fotoğrafında Moonie okulunun kampüsündeki küçük gölün üzerindeki köprünün üstünde oturmuş, derin düşüncelere gark olmuş vaziyettedir!

Bir diğer haber de email adresimin sonunda kullanılıyor olduğu. Aylar önce kendime bir email adresi almış ve nedense sonra varlığını unutmuşum. Dün bir de baktım ki onlarca yeni email gelmiş! Kafam neredeydi diye hayıflandım, emaillere tek tek cevaplar yazdım. Size cevabımın gelmesi aylar sürdüyse bilin ki bu yüzdendir. Artık Gece yolculugu emailimi de sık sık kontrol edeceğim, söz! Bana oradan ulaşabilirsiniz. Kusurumuz affola! :)

Yazmayı seviyorum. 'Söz uçar, yazı kalır' diye boşuna dememişler. Dile kolay 500 yazı! Bastırmaya kalksam kalın bir kitap olur.

Beni desteğiniz ve güzel yorumlarınızla 500. yazıya ulaştırdığınız için çok teşekkürler. Sizinle hayatı paylaşmak çok güzel.

Şu sıralar moda olan 'Blog kapatmak' furyasına uymayıp, inadına yazacağım. Gücüm yettiğince hayatı, sevgiyi, mutluluğu, hüznü ve anları sizinle paylaşmaya devam edeceğim.

Sevgilerle

Moonie



10 comments:

  1. hayırlı olsun diyor, inadına yazmak düşüncenin devamını diliyorum :)

    ReplyDelete
  2. Maasallah, maasallah! Daha nice 500 yazilara. :D Bu demek ki bir suru film seyredeceksin, bir suru kitap okuyacaksin. Oh oh, keyif :))

    ReplyDelete
  3. Ve tüm yazılar birbirinden güzel,öğretici ve hasret dolu...Başarılı yazılarının devamını diliyorum Moonie...

    Bu arada resimde hiçbir şey belli değil :)

    ReplyDelete
  4. Herhangi bir kapatma durumunda facebookta hemen bir grup acarız 'Gece Yolculugu Bitmesin Diyenler' isminde :) Senin blogundan bir suru kitap, film ve de blog ogrendim tesekkurler, daha nice yazılara diyorum!!!!

    ReplyDelete
  5. Anonymous5:21 PM

    Moonie,tüm yazılarını beğenerek okuyorum ve devamını diliyorum.
    Hep yazmaya devam et olur mu ? ;)

    ReplyDelete
  6. Merhaba Sera,

    Cok tesekkurler.. evet ben de! :)

    Pratik Anne,

    Amin, amin :)) Optum cok!

    Delfinacigim,

    Ne guzel sozler bunlar.. Cok tesekkur ediyorum. Yazilarimi begendigin icin cok mutluyum.

    Profilime gidince ve resmi full size olarak gormek icin uzerine tiklayinca biraz daha buyuyor.. Ama yuzumun secilememesini zaten kasten yaptim :)

    Fulyacimm

    Aaa ne akdar tatlisin. Cok tesekkurler, beni sizler var ettiniz :)))

    Mademoiselle

    Cok sagolasin! Gucum yettigince ve elimden geldiignce yazacagim.

    Iyi ki varsiniz dostlar!

    Sevgiler

    Moonie

    ReplyDelete
  7. Nice nice 500. yazılara moonie:) Dün Ruyamda ne alaka bilmiyorum ama seni ve nurvenur'u gördüm :D yüzünüz aklımda yok bilincimde onun ikisi sizdiniz:D Yanımda tanımadığım bir kız siz ikiniz yanyana Amerika'dayım.. Dedim yanımdaki kıza aa bak bu moonshine buda nurvenur ikisinin blogundan takip ediyorum dedim ondan önceki gun süleyman demirelle toplantı yapıyordum :D böye ilginçtir benim rüyalarım bir ruyamda mültecilerin başındaydım :D vs vs
    yani seni ruyamda gördüm moonie adın e ile başlıyordu unuttum ne olduğunu :) yazayım dedim..
    Hoşçakal
    Pluie :)

    ReplyDelete
  8. Merhaba Pluie

    Aaaa ne kadar ilginc! Ben de bazen tanimadigim insanlari ruyamda goruyorum :) Cok ilgincmis ruyan, hayirlara vesile olur insallah!

    Ben de o kadar ilginc ruyalar goruyorum ki bazen!

    Hehehe adim E ile basliyor gercekten! Nasil bir tesaduftur bu anlamadim :)) 6. hissin kuvvetliymis Pluie!

    Gorusmek uzere, sevgiler

    Moonie

    ReplyDelete
  9. Ne guzel 500 yazi paylasman sevdiklerinle Moonie. Izledigim en kaliteli bloglardan birisinin. Umarim eksik olmazsin hayatimizdan.

    Profil fotografinda cok mistik cikmissin. O koprunun uzerinden ben de oturdum, ama boyle hos bir fotograf cekmek aklimin ucundan gecmedi.

    Pluie'nin ruyasi da cok sevimli. Belki yakinlarad yine bir araya geliriz. Yeniyil icin Chicago planlari yapmaktayim da:)

    Gorusmek uzere, nice yazilara...

    ReplyDelete
  10. Nurvenurcum,

    Guzel sozlerin icin cok tesekkurler. Her zaman soyledigim gibi ben de senin blog'un hakkinda ayni seyi dusunuyorum :)

    Profil fotografimi kardesim cekti sagolsun. Sanatci gozuyle baktigi icin guzel ve degisik bir fotograf oldu!

    Aaaa, planlarina cok cok sevindim! Bu sefer geldiginde evime de beklerim seni. Bir cayimi icersin. Belki bir film izleriz beraber, belli mi olur? :)

    Sevgilerle

    Moonie

    ReplyDelete