Friday, January 8, 2010

Zamanın değerini bilmek


Saatlere karşı zaafım var. Zaman kavramına ve onu bize gösteren herşeye karşı zaafım var. Beni bilenler bilir. Bilmeyenler şu yazıya, bu yazıya ve şu yazıya bakabilirler!

Kendimi bildim bileli ise Swatch saatlere zaafım var. Sanırım 13-14 yaşımdan beri bütün saatlerim Swatch'tır. O kadar güzel, aksesuar gibi saatler üretiyorlar ki hayran olmamak elde değil. Bilezik takacağıma saatimi takıp geziyorum ben de! Gece bile çıkarmıyorum çoğunlukla. Dedim ya, ben bir zaman takipçisiyim!

Swatch'ın ise en sevdiğim modelleri ince mi ince, hafif mi hafif, varlığıyla yokluğu bir olan, hiç bir giysiye..vs takılıp rahatsız etmeyen Skin modelleri. Sanırım 5-6 senedir Skin kullanıyorum. Yukarıdaki saati 2006'da almıştım, hala severek kullanıyorum, hiç eskimedi ve inanılmaz rahat. Aşağıdakini ise geçtiğimiz doğumgünümde canım annem ve babamdan doğumgünü hediyesi olarak aldım. Şimdi kolumda o var. Ve beni çok mutlu ediyor :)

Güzel saatimle, zamanın değerini çok daha iyi bilebilmek, onu en doğru şekilde kullanabilmek dileğiyle!

3 comments:

  1. Başlığı görünce hemen aklıma o 3 yazın geldi zaten (: Güzel bir ilgi ama..
    Benimde kum saatlerine karşı ilgim var gerçi Turkiye'de hiç istediğim gibi birşey bulamadım Belki İstanbul'a gidince bulurum...
    Zaman dedinde nedense boş kağıt bulduğum zaman hep "zaman" yazarım neden acaba :) Hala çözemedim bunu kimi zaman çok takılıp kalıyorum düşünüyorum ondandır sanırım(:

    ReplyDelete
  2. deniz4:25 PM

    skagen marka saatlere baktin mi? onlar da fena degil,hosuna gider belki

    ReplyDelete
  3. Merhaba Pluie'cim

    Kum saatleri cok ilginc gercekten.. Ben bizdeki kum saatinin bitme zamanini kronometreyle olcmustum mesela!

    Ne ilgincmis ya! Ben bos kagit bulunca adimi yazarim :)

    Merhaba Deniz

    Yok bilmiyordum, tesekkurler tavsiye icin!

    Moonie

    ReplyDelete